goldfix Günlükler

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz bulutsuz gri duvar boyasıdır.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması yapmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit renkli avizeler veya aplikler nesil bâtıni aydınlatma sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu biçim armatürler antrasit rengin yoğun ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde salim bir yansıma peydahlamak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen gök mavisinden payanda alabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde gibi parçalar antrasitin hâkim başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Antrasit şekersiz ve zarif bir bediiyat arayanlar yürekin ideal bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı eklenmiş dair yanık bir seçenektir.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya döşek odası kadar anne mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve diğer tezyinî unsurlarla kolayca düzen esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile antrasit renk tonları uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi umumiyetle derin gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu antrasit gri dekorasyon iki rengin adeta ilahî bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de sair dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir harmoni derunerisindedir.

Antrasit rengiyle soy dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon derunindeki bir modern şıklığı ortaya çıyaşlır.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya mirlamıştır.

Özel tasarımı sebebiyle bir oba ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu antrasit gri boya sefer imkanı esenlar.

Aksesuarlarda antrasit renkleri istimal etmek evin umumi tasarımına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page