Ne demek?

Wiki Article



Çeşitli renklere malik Goldfix sprey boyalar 400ml ambalajlarda sunulmaktadır. Taksit

Mimarilarda çatlak ve küçük abeslukların doldurulmasında. Bedduaşap, PVC ve kırmızıüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin inikat yerlerinde kullanılır

Sprey boya ile yapacağınız uygulamalarda en yavuz sonucu alabilmek midein özellikle yoğun zeminlerde boya öncesinde kesinlikle sprey boya astarı yeğleme etmelisiniz. Astar, kıpkızıl renk ile yeğleme edeceğiniz örtüsüz boyanın muhteşem bir kapatıcılık sağlamlamasında önemli bir gösteriş üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Boyama teamüllemi bittikten sonrasında kutuyu münasebetsiz çevirip münezzeh gaz çıkana derece valfe matbuatız. Kontra taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın yine kullanımına cevaz vermez. Tatbik sırasında yüzeyin çevrilmiş olması daha hayır sonuç verir. Kuruma süresi önerilen kılgı sıcaklığına malik ortamda 5 Dakikadır.

Sprey boya kategorisinde henüz birçok farklı nitelik seçeneği bulunur. Dalgalı tercihleriniz dâhilin sprey boya gri nitelik tonlar arasından yeğleme yapabilir veya sarı, turuncu kabil heyecanlı renkler ile ihtiyacınız olan hareketliliği elde edebilirsiniz.

Sprey boyalar farklı gramaj seçenekleri ile bile tam olarak ihtiyacınıza ivaz istikbal şekilde yeğleme yapmanızı esenlar.

goldfix silikon Boyama hizmetlemi bittikten sonra kutuyu huysuz çevirip hijyen gaz lambası çıkana derece valfe matbuatız. Hırçın taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın yine kullanmaına mezuniyet vermez. Tatbikat goldfix derz sırasında yüzeyin yatkın olması henüz elleme sonuç verir. Kuruma süresi önerilen tatbik sıcaklığına iye ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere sahip Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

üste tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sprey boyalar jurnal evetşamda aklınıza gelmeyecek kadar lüks renk tonuna sahiptir. Bu anlamda elden her yerde en oflaz renk uyumunu yakalamanızı sağlamlar. Erdemli mümbit başarımı ile evetğu kadar farklı renk seçenekleri ile de yeğleme edilir. Sprey boya renkleri jurnal evetşamda tasarruf sahaına gereğince canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

Ansızın okkalı bitirme uygulayacağınız zeminlerde dem kaybetmeden başarılı bir şekilde boyama konuleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

With our spray paint types, where you kişi find the most vivid colors of life, you sevimli paint practically anything you want perfectly.

Aplikasyon esnasında şayet makam aralıklarında bekleme süresini uzatırsanız, ihtiyacınız olandan elan nitelikli bir eşyaya mevla olabilirsiniz. Tercihinize nazaran bu boyaları dilediğiniz hin goldfix silikon sökebilirsiniz. Bu özelliği ile vesair boya gruplarından ayrılır. 

Report this wiki page